THEORIE49.NL| AUTO | MOTOR | SCOOTER

THEORIE SINDS 2000

Op de pagina onze FAQ, veel gestelde vragen.

Ik kan mij voorstellen dat je nogal wat vragen kunt hebben over het theorie-examen, een cursus voor scooter theorie, auto theorie of motor theorie. Hier vind je een antwoord op alle vragen die je kunt hebben. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan ook jouw vraag toevoegen aan deze pagina.

FAQ

Hier een overzicht van vragen die ons vaak gesteld worden

Staat jouw vraag hier niet tussen, dan is de kans groot dat jouw vraag toch nog ergens anders op de website beantwoord wordt. Wij houden namelijk van duidelijkheid, overzichtelijkheid en eerlijke informatie. Wil je toch ergens antwoord op hebben klik dan op de knop hieronder…

Op welke dagen wordt de cursus gegeven?

Wij geven 7 dagen per week theoriecursussen door heel Nederland. Zowel voor auto theorie, motor theorie en scooter theorie. Klik op deze link om alle beschikbare cursussen te zien en te bestellen.

Is het slagingspercentage echt 100 procent?

Natuurlijk is het slagingspercentage geen 100 procent. Dat kan en bestaat niet. Ook geen 99,9 procent. Wie zoiets op zijn website durft te schrijven is een leugenaar en dat weten ze zelf ook.
Bij ons slaagt ongeveer 90 procent van de cursisten. En daar zitten veel mensen tussen met faalangst, leerproblemen, dyslexie, taalproblemen etc, etc.

Is de prijs van de cursus inclusief het examengeld?

In de bestelmodule wordt altijd aangegeven of een cursus met, danwel zonder examen is.

Hoe gaan we naar het CBR na de cursus?

Je gaat op eigen gelegenheid naar het CBR. Onze cursuslocaties zijn op loopafstand van het CBR. Een enkele keer kan het voorkomen dat wij op een andere locatie moeten lesgeven die iets verder van het CBR is gelegen. Wij zorgen dan voor het vervoer naar het CBR.

Ik heb een dyslexieverklaring. Hoe krijg ik mijn geld terug?

Heb je een dyslexieverklaring, dan kun je binnen 14 dagen na de examendatum de toeslag terugvragen via een formulier van het CBR dat je hier kunt downloaden.

Wat kost een theoriecursus?

Heel belangrijk om te weten natuurlijk. De normale prijs van onze cursussen is € 125,00.
De prijs is geldig voor auto, motor en scooter theorie. Volg je de cursus samen met 1 of meerdere vrienden, kennissen, klasgenoten, collega’s, buurtgenoten of wie dan ook, krijg je per persoon een korting van € 25,00 en komt de cursusprijs op € 100,00 per persoon.
Wij hebben ook regelmatig een aanbieding. In het bestelformulier zie je dan dat de prijs verlaagd is voor sommige cursussen naar, 99, 89 of soms zelfs 79 euro!

Hoelang is een voldoende resultaat van het theorie-examen geldig?

Als je geslaagd bent, is deze uitslag anderhalf jaar geldig.

Ik heb zelf al een examen gereserveerd bij het CBR. Wat nu?

Kijk dan op onze bestelpagina wanneer wij een cursus geven. Kies en cursus die zo dicht mogelijk bij jouw theorie-examen ligt.
Als je zelf bij het CBR hebt gereserveerd, is het ook mogelijk om jouw examen op mijn.cbr.nl te vervroegen naar een datum die dichter bij de cursus is.

Examens met extra tijd?

Examens met extra tijd en geluid moet je zelf reserveren bij het CBR. Wij kunnen geen examen met extra tijd en geluid te reserveren bij het CBR.

Mijn ID of paspoort is verlopen mag ik dan alsnog het examen afleggen?

100% nee! Op de dag van het examen dien je een geldige ID of paspoort te hebben. Indien je dit niet kunt laten zien bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden.

Kan ik ook contant betalen?

Nee, de cursus kan alleen betaald worden door middel van iDeal.

En als ik toch zak na de cursus?

Als je toch zakt is er niets aan de hand. Je mag de cursus net zo lang gratis overdoen totdat je wel slaagt. Uiteindelijk wint toch iedereen het een keer van het cbr. Zoals deze dame in Zuid Korea die na 949 keer proberen eindelijk geslaafd was.

Ik wil de cursus volgen samen met een vriend(in). Hoe moet ik dat aangeven en betalen?

Als je de cursus samen met 1 of meer vrienden wil volgen, vul je van iedere cursist de gegevens in. De eventuele korting wordt dan automatisch berekend.

Doe ik op dezelfde dag theorie-examen als de cursus?

Wij bieden verschillende soorten cursussen aan. Daarbij is niet altijd een examen inclusief. Ook als de cursus in het weekend wordt gegeven is het examen niet op dezelfde dag. In ruim 30 jaar tijd heb ik het CBR namelijk nog nooit open gezien op zondag.

Geven jullie ook de cursus in het weekend?

Ja zeker. In principe alleen op zondag omdat je dan maandag examen kunt doen bij het CBR. Maar in vakantie-periodes geven wij ook cursussen op zaterdag.

Ook jij kan in 1 keer slagen

Waarom zou jij niet in 1 keer kunnen slagen? Aan onze inzet zal het niet liggen. En jij wil toch ook graag slagen? Nou dan. Dan gaan we ervoor en gaan niet meer geld aan het CBR geven dan nodig is!

Is deze cursus voor iedereen?

Natuurlijk. Onze cursussen zijn niet alleen voor cursisten met faalangst of dyslexie. Iedereen kan deelnemen aan onze cursus en gewoon in 1 keer slagen.

WhatsApp chat