THEORIE49.NL| AUTO | MOTOR | SCOOTER

THEORIE SINDS 2000

Stel je vraag aan ons

Contact met ons? Van vragen word je wijs. Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Stuur ons een bericht

Info

theorie49
Moezelhavenweg 29
1043 AM Amsterdam.
0618191881 van 12.00 tot 22.00

Veel gestelde vragen

Hieronder enkele vragen die vaak aan ons gesteld worden

Op welke dagen wordt de cursus gegeven?

Wij geven 7 dagen per week theoriecursussen door heel Nederland. Zowel voor auto theorie, motor theorie en scooter theorie.

Wat kost een theoriecursus?

Heel belangrijk om te weten natuurlijk. De normale prijs van onze cursussen is € 125,00.
De prijs is geldig voor auto, motor en scooter theorie. Volg je de cursus samen met 1 of meerdere vrienden, kennissen, klasgenoten, collega’s, buurtgenoten of wie dan ook, krijg je per persoon een korting van € 25,00 en komt de cursusprijs op € 100,00 per persoon.
Wij hebben ook regelmatig een aanbieding. In het bestelformulier zie je dan dat de prijs verlaagd is voor sommige cursussen naar, 99, 89 of soms zelfs 79 euro!

Kan ik ook contant betalen?

Nee, de cursus kan alleen betaald worden door middel van iDeal.

Is het slagingspercentage echt 100 procent?

Natuurlijk is het slagingspercentage geen 100 procent. Dat kan en bestaat niet. Ook geen 99,9 procent. Wie zoiets op zijn website durft te schrijven is een leugenaar en dat weten ze zelf ook.
Bij ons slaagt ongeveer 90 procent van de cursisten. En daar zitten veel mensen tussen met faalangst, leerproblemen, dyslexie, taalproblemen etc, etc.

Hoelang is een voldoende resultaat van het theorie-examen geldig?

Als je geslaagd bent, is deze uitslag anderhalf jaar geldig.

En als ik toch zak na de cursus?

Als je toch zakt is er niets aan de hand. Je mag de cursus net zo lang gratis overdoen totdat je wel slaagt. Uiteindelijk wint toch iedereen het een keer van het cbr. Zoals deze dame Opslaan en verlaten in Zuid Korea die na 949 keer proberen eindelijk geslaafd was.

WhatsApp chat