THEORIE49.NL| AUTO | MOTOR | SCOOTER

THEORIE SINDS 2000

Cbr examen capaciteit

Written by TheorieCursus.nl

On 22 juli 2018

CBR en theorie-examen capaciteit

Als je zelf inlogt bij het CBR zie je heel andere examenplekken dan als een rijschool inlogt.

Het CBR geeft de examenplekken in de middag nu steeds meer en meer vrij aan particulieren en niet meer aan rijscholen.
Een paar jaar geleden waren alle examenplekken voor iedereen beschikbaar. Zowel voor een rijschool als particulier. Het gevolg was dat theoriecursus aanbieders alles opkochten in de middag met speciale computer programma’s. Zodoende bleef er voor jou als particulier niets meer over als je inlogde bij het CBR met je DigiD.

Dat heeft het CBR nu beetje bij beetje veranderd. Een voorbeeld zijn de avondexamens, deze zijn alleen beschikbaar voor particulieren.

Zodoende blijft er nu in de middag weinig capaciteit over voor theoriescholen. Omdat het CBR nu eenmaal een hekel heeft aan deze theoriescholen.

Wij hebben daarom besloten om meer theoriecursussen in het weekend aan te bieden, waarna je op maandag examen doet bij het CBR.

Tevens gaan wij ook theoriecursussen aanbieden overdag, van 10.00 tot 18.00 uur. Omdat wij zelf de avondplekken niet kunnen kopen bij het CBR, moet je deze dus zelf reserveren bij het CBR. Het voordeel is dat je nu weer de theoriecursus 7 a 8 uur duurt, wat echt nodig is. Er zijn nu steeds meer theoriescholen die theoriecursus geven van 07.00 tot 11.00 uur. Denk je nu echt dat je in 4 uurtjes genoeg kunt leren om te slagen?

Kijk hieronder naar 2 voorbeelden. De ene is als je als particulier inlogt bij het CBR en in Amsterdam de capaciteit opvraagt Je ziet daar voldoende capaciteit vanaf 30 juli en als voorbeeld een gereserveerd Motor Theorie examen op 8 augustus om 21.00 uur.
Op de tweede afbeelding zie je de vrije capaciteit voor een rijschool in Amsterdam. Er zijn slechts 5 plekken beschikbaar. Waarvan 4 in Amsterdam en 1 in november.

cbr examens particulier

cbr datums amsterdam rijschool

You May Also Like…

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 reacties

WhatsApp chat